Tandläkare Sundbyberg

Professionell tandvård & akuttandläkare i Sundbyberg | 08-55 39 39 99

Om oss

Ditt förstahandsval i Sundbyberg

På Solna Dentals moderna klinik erbjuder vi tandvård av högsta kvalitet. Munhygien och tandhälsa är vår huvudinriktning, men vi erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster. Akuttandvård, tandhygienister samt estetisk tandvård är bara några av dessa tjänster.

Vårt kunniga, välutbildade (alla våra tandläkare är utbildade i Sverige) och erfarna tandvårdsteam ger dig ett professionellt och personligt bemötande, och du kan räkna med att få träffa samma tandläkare varje gång. Vår tandvård bygger på den senaste forskningen och väl utarbetade metoder. Patientens önskemål står alltid i centrum och vi är lyhörda för dina behov.

Du har rätt att utnyttja ditt tandvårdsbidrag hos oss, och vi kan även hjälpa dig om du har problem med betalningen. Vi innehar medlemskap i Tandläkarförbund och Privattandläkarna.

Prislista tandvård Sundbyberg

Hör av dig till oss om du är i behov av någon form av tandvård. Här kan du ladda ner vår fullständiga prislista.

Trygg tandvård för alla

Vi vill att tandvård ska vara för alla - och att det inte ska vara en fråga som avgörs av hur pass tjock plånbok man har. Vi ger alltid rimliga priser för våra behandlingar och vi kan även erbjuda förmånliga avbetalningsplaner. God hälsa startar ofta med tänderna och vi vill ge dig en möjlighet att leva ett långt och hälsosamt liv.

Regelbundna besök hos oss ger dig ett försprång. Vi kan upptäcka problem innan de förvandlats till stora sådana. Akuta tandskador kräver akuta åtgärder och det är ofta dessa som kostar pengar. I det långa loppet så tjänar man på att se ett besök hos en tandläkare som en årlig rutin. Skjuter man upp besöket så skjuter man också problemen på framtiden. Det handlar om en investering i både den egna hälsan och den egna ekonomin.

Vi vet att många personer drar sig för att besöka en tandläkare av den enkla anledningen att man är rädd. Munnen är ett ytterst känsligt område och man är ofta väldigt exponerad i tandläkarstolen.
Upplever du obehag, rädsla eller kanske rent av skräck? Vi har lång vana av att behandla personer som känner på dessa sätt. Nyckeln ligger i att kommunicera, förklara vad som sker och stanna upp. I många fall så kan man dela upp en behandling snarare än att forcera sig igenom den. Genom att skynda långsamt kan också obehag och rädsla lindras. Vi tar gärna ett steg tillbaka om det leder till två steg framåt vid nästa behandling. Alla har rätt till friska och fräscha tänder!Är du i behov av akut tandläkarvård? Hör av dig till oss så hittar vi en tid!