Vårdcentraler i Sundbyberg

Det kan vara svårt att veta vilken vårdcentral man ska lista sig på. Här nedan listar vi en rad vårdcentraler i Sundbyberg, deras styrkor och svagheter! Vi hoppas att denna guide hjälper dig att få klarhet i vilken vårdcentral du skall vända dig till.

Kry vårdcentral Sundbyberg

Vårdcentralen, som tills nyligen hette Helsa, ligger centralt i Sundbyberg på Sturegatan 2. De flyttade in i lokalerna 2018 så det är en relativt ny, fin och fräsch vårdcentral. Denna vårdcentral har tidigare varit nedläggningshotad men den typen av planer verkar vara bortglömda i dagsläget.

Hallonbergens vårdcentral

I en undersökning som gjordes 2019 på ett antal vårdcentraler i Stockholm svarade hela 83% att de var nöjda med vården som de fick på Hallonbergens Vårdcentral. Det är inte illa det! Man hör på namnet var vårdcentralen ligger, just det, i Hallonbergen! Det är en landstingsdriven vårdcentral som erbjuder omvårdnad och olika typer av medicinsk behandling.

To Care Solna

Här kan du få hjälp med en rad olika saker som hemsjukvård, hudförändringar och vaccinationer. De har både en vanlig läkarmottagning och äldremottagning. De bedriver även psykosocial verksamhet. To Care Solna är en del av Prima Vård. De går att få tid online men de har såklar en fysisk adress på Englundavägen 9.

Läkarmottagningen Dr Brolin

Mottagningen med högst rating på både eniro och hitta! Detta är en allmän läkarmottagning som är ansluten till allmänna sjukvårdsförsäkringen. Här kan du få vaccinationer, läkarvård och göra hälsokontroller. Det finns tre olika typer av hälsokontroller med olika omfattning. Den mest omfattande inkluderar en lungröntgen. Alla är välkomna, vuxna och barn samt medborgare i andra EU-länder. Läkarmottagningen Dr Brolin ligger på Brunnsgatan 6 i Sundbyberg.

Feelgood Sjukvård AB

Detta är egentligen inte en vårdcentral utan mer företagshälsovård men Feelgood Sjukvård får vara med ändå! De jobbar framförallt med friskvård och förebyggande av sjukdomar. Feelgood Sjukvård ligger på Sundbybergsvägen 1.

Capio Primary Care Center

Som många andra vårdcentraler idag erbjuder Capio Primary Care Center vård både digitalt och fysiskt. De kan behandla astma, allergi, KOL, demens, hypertoni, diabetes och mycket mer. De erbjuder hälsosamtal och hemsjukvård. Capio Primary Care Center ligger på Hannebergsgatan 41.

Rissne vårdcentral

Det här är vårdcentral som drivs i region Stockholms regi. Även de har en app där man kan ha digitala möten. Här kan du besöka läkarmottagning, sköterskemottagning, diabetesmottagning, äldremottagning, asylmottagning samt BVC. De kan hjälpa dig med provtagning, intyg, medicinsk fotvård, vaccinationer och minnesutredning. Rissne vårdcentral ligger på Rissne torg 3.

Är du i behov av en tandläkare? Hör av dig till oss så hittar vi en tid!
13 Oct 2021